Kraljevski Madrid (avionom)

Posted in Avionom, Proljeće

PRESTONICA ŠPANIJE

Kraljevski Madrid (avionom)
Prijave u toku!
Polazak 1: 08. mart 2020.
Polazak 2: 12. april 2020.
CIJENA: 843 KM
 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN ... BEOGRAD - MADRID        
Polazak iz Banjaluke u noćnim časovima. Čekiranje i obavljanje graničnih formalnosti na aerodromu « Nikola Tesla » Beograd u 05 :00H. Let za Madrid JU 570 u 05 :55H kompanijom AIRSERBIA. Slijetanje u Madrid u 09 :10H. Transfer do hotela uz panoramsko razgledanje grada : Plaza de la Indipendenca ; Alcalá – jedna od najznačajnijih ulica Madrida ;  Puerta de Alcalá ; Plaza de la Cibeles sa svojom prelijepom Palatom Komunikacija ; Puerta del Sol na kojoj se nalazi nulta tačka Španije odakle se računaju sve udaljenosti ; Plaza Mayor - trg na kome su se nekada održavala suđenja i pogubljenja koja je sprovodila inkvizicija; katedrala Almudena ; Kraljevska palata ; Plaza del Espana na kojoj se nalazi spomenik Servantesu;  
Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme.  Mogućnost odlaska sa vodičem do centra grada. Noćenje.

2. DAN ... MADRID        
Doručak. Odlazak u Paseo del Prado gdje se nalazi i čuveni  muzej Prado koji sadrži jednu od najelitinijih postavki umjetničkih djela na svijetu čiji su autori Goja, Velaskez, El Greko… Posjeta muzeju. Odlazak do parka Retiro u kome se nalazi monumentalni spomenik kralju Alfonsu XII, Velaskezova Palata I Kristalna Palata. Slobodno vrijeme za šetnju. Odlazak do Gran Via – najpoznatije trgovačke ulice. Slobodno poslijepodne. U večernjim satima predlažemo odlazak na flamenco predstavu. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN ... MADRID - EL ESCORIAL                
Doručak. Fakultativni izlet do gradića San Lorenco de El Escorial, udaljenom od Madrida oko 45 km. Ovaj impozantni kompleks predstavlja istorijsku rezidenciju španskih kraljeva i simbol je španske moći u XVI vijeku. Posjeta muzeju sa
bogatom kolekcijom slika. Povratak u Madrid.
Šetnja do Kraljevske  palate iz XVIII vijeka – simbol Madrida I jedna od najbolje očuvanih palata tog tipa u Evropi. Fakultativni razgled . Šetnja pored katedrale Almudena I Plaza Oriente. Slobodno popodne. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN … MADRID - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje soba i odlaganje stvari u sobu za prtljag. Slobodno vrijeme do polaska na aerodrom  oko 18H. Let za Beograd sa kompanijom AIRSERBIA JU 575 u 21:00H. Dolazak u Beograd u 23:55H. Transfer za Banjaluku. Dolazak u ranim jutarnjim časovima.

ARANŽMAN OBUHVATA: 

 • 3 noćenja sa doručkom u Madridu u hotelu sa 3*  
 • Avionsku kartu na relaciji Beograd-Madrid-Beograd    
 • Kofer do 23kg + 10 kg ručnog prtljaga
 • Transfer u Madridu aerodrom-hotel-aerodrom       
 • usluge turističkog vodiča                            
 • organizaciju i realizaciju programa
 • transfer Banja Luka-Beograd-Banja Luka

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • putničko i zdravstveno osiguranje 7 KM
 • ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
 • fakultativni izlet u El Escorial 65 EUR              
 • aerodromske takse 230 KM ( podložne promjenama )
 • dolatu za 1/1 sobu 180 KM
 • boravišnu taksu koja se plaća na recepciji hotela

NAPOMENA: Kalkulacija rađena na bazi 20 putnika, u slučaju prijavljivanja manjeg broja putnika, agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja aranžmana.
Redosljed obilazaka je podložan promjeni u zavisnosti od situacije na licu mjesta.

PREUZMI PROGRAM U PDF >>