GARDALAND

GARDALAND

Polazak: 26.04.2024.
Prijave u toku!
Cijena: 399 KM 

VERONA – LAGO DI GARDA – GARDALAND – VENECIJA  – MIRAMARE 

1. DAN  / 26.04.2024. petak / BANJA LUKA
Polazak autobusa iz Banjaluke u 23:45h.  Noćna vožnja u tranzitu kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju  sa usputnim pauzama radi odmora.

2. DAN  /  27.04.2024. subota / VERONA
U jutarnjim časovima dolazak u Veronu. Razgledanja grada: Arena, Via Mazzini, Julijina kuća, Piazza delle Erbe, Piazza Bra, grobnice porodice Scaligheri, Castelvecchio... Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima odlazak do hotela u okolini Verone. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. DAN  / 28.04.2024. nedjelja / GARDALAND
Doručak. Fakultativni odlazak do čuvenog zabavnog parka Gardaland. Cjelodnevni boravak u parku i uživanje u atrakcijama i predstavama. Gardaland je jedan od najpopularnijih zabavnih parkova u Evropi, smješten u mjestu Castelnuovo del Garda, nedaleko od jezera Garda. 
Zabava u parku dijeli se na tri cjeline: kraljevstvo fantazije sa atrakcijama za najmlađu djecu; energetske atrakcije za podizanje adrenalina; pustolovne atrakcije koje adrenalinskim načinom predočavaju različite dijelove svijeta. Na povratku iz Gardalanda, obilazak mjesta Sirmione, jednog od najljepših mjesta na jezeru Garda. Slobodno vrijeme za šetnju. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN / 29.04.2024. ponedjeljak / VERONA - BANJALUKA
Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Veneciju. Dolazak do pristaništa za Veneciju i vožnja vaporetom do istorijskog centra . Obilazak znamenitosti sa vodičem: Most uzdaha, Duždeva palata, Trg Sv. Marka, bazilika Sv. Marka, Kanal Grande, Ponte Rialto… Kraće slobodno vrijeme i nastavak putovanja prema Banjaluci.
Usputni obilazak dvorca Miramare koji se nalazi na samoj obali mora u blizini Trsta, a sagrađen je za austrijskog nadvojvodu  Maksimilijana i njegovu suprugu, belgijsku princezu Šarlotu.
Slobodno vrijeme za ulazak u dvorac ili šetnju dvorskim parkovima. Nastavak putovanja prema Banjaluci. Dolazak u kasnim večernjim časovima.

ARANŽMAN OBUHVATA: 

  • 2 noćenja sa doručkom u okolini Verone u  hotelu sa 3*          
  • usluge pratioca grupe                  
  • usluge turističkog vodiča                            
  • organizaciju i realizaciju programa
  • prevoz visoko-turističkim autobusom

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • putničko osiguranje 7 KM
  • fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
  • vožnja vaporetom za Veneciju
  • dolatu za 1/1 sobu 120 KM
  • boravišnu taksu koja se plaća na recepciji hotela

NAPOMENA: Kalkulacija rađena na bazi 45 putnika, u slučaju prijavljivanja manjeg broja putnika, agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja aranžmana.
Redoslijed obilazaka je podložan promjeni u zavisnosti od situacije na licu mjesta.