Azurna obala

Posted in Izdvajamo, Nova Godina

NOVA GODINA! NICA – KAN – MONAKO – SAN POL DE VANS – TRST

Azurna obala
Prijave u toku!
Polazak: 30.12.2019.
popust 50 KM za prijave do 01.10.2019.
CIJENA: 509 KM

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN... 30.12.2019. / PONEDELJAK / BANJA LUKA
Polazak autobusa iz Banjaluke sa Stare autobuske stanice u 19:30 h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju sa usputnim pauzama radi odmora.

2. DAN... 31.12.2019. / UTORAK / NICA
U podnevnim časovima dolazak u Nicu (1100 km) i panoramsko razgledanje grada. Posjeta ruskoj pravoslavnoj crkvi Sv. Nikolaja, šetnja gradskim znamenitostima: Trg Masena, Stara Nica, Palata Pravde, Opera, Englesko šetalište. Smještaj u hotel u Nici. Slobodno vrijeme za odmor i pripremu za Novogodišnje slavlje.  Doček Nove godine na otvorenom ili u nekom od klubova uz doplatu. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN... 01.01.2020. / SRIJEDA / NICA - KAN - MONAKO
Doručak. Polazak za Kan (40 km) koji je poznat  po filmskom festivalu. Šetnja čuvenim bulevarom Kroazeta. Kratko vrijeme za slobodne aktivnosti. Posjeta kneževini Monako. Obilazak starog grada Monaka uz šetnju duž Okeanografskog muzeja i veličanstvenih vrtova Alberta I do katedrale Sv. Nikole i Kneževe palate. Odlazak do obližnjeg Monte Karla i kraće zadržavanje na čuvenom trgu sa kazinom. Slobodno vrijeme u centru Monte Karla. Povratak u Nicu. Noćenje.

4. DAN... 02.01.2020. / ČETVRTAK / SAINT PAUL DE VENCE
Doručak. Napuštanje hotela i polazak za jedan od najstarijih srednjovijekovnih gradova na Francuskoj rivijeri (20 km). Saint Paul de Vence je okružen zidinama i pruža bezbroj zanimljivih fotografskih motiva. Šetnja glavnom ulicom  sa brojnim umjetničkim galerijama do fontane, crkve i groblja na kojem je sahranjen Mark Chagall.  Slobodno vrijeme za šetnju pitoresknim mjestom koje obiluje galerijama i tipičnim prodavnicama.  Nastavak putovanja prema okolini Verone. Smještaj u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

5. DAN... 03.01.2020. / PETAK /  TRST - BANJA LUKA
Doručak. Napuštanje hotela i polazak prema Trstu. (270 km).  Razgledanje Trsta: najveći tršćanski trg Unita d’Italia, Guvernerova palata, Teatro Verdi, pravoslavna crkva San Spiridone, Teatro Romano, Akvarium… Slobodno vrijeme za kupovinu i individualne aktivnosti.
Nastavak putovanja ka Banjaluci. Dolazak u kasnim večernjim časovima.

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • 2 noćenja sa doručkom u NICI , hotel 3*
  • 1 noćenje sa doručkom u okolini VERONE, hotel 3*
  • prevoz visoko-turističkim autobusom
  • troškovi organizacije puta
  • usluge vodiča i predstavnika agencije

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • putničko zdravstveno osiguranje 8 KM
  • ulaznice za kulturno – istorijske spomenike
  • turističku taksu koja se plaća na recepciji hotela
  • doplata za 1/1 sobu 220 KM

NAPOMENA: Kalkulacija rađena na bazi 45 putnika, u slučaju prijavljivanja manjeg broja putnika, agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja aranžmana.
Redoslijed obilazaka je podložan promjeni u zavisnosti od situacije na licu mjesta.

PREUZMI PROGRAM U PDF >>