Vršac - Temišvar - Beograd (Sajam knjiga)

Posted in Izdvajamo, Jesen

SA POSJETOM SAJMU KNJIGA

Vršac - Temišvar - Beograd (Sajam knjiga)
Prijave u toku!
Zagarantovan polazak: 25.10.2019.
CIJENA: 249 KM

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN … 25.10.2019.  / BANJA LUKA - VRŠAC
Polazak sa Stare autobuske stanice u 07:00h. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Srbiju sa kraćim pauzama radi odmora. Dolazak u Vršac. Smještaj u hotel Srbija. Slobodno vrijeme. Razgledanje grada sa vodičem: Gradska kuća – Magistrat, Vladičanski dvor u baroknom stilu, Katedrala iz 19.  vijeka u neogotskom stilu, Gradski Muzej, spomenik Bori Kostiću, Sterijina kuća – rodna kuća Jovana Sterije Popovića u kojoj je danas smještena Pravoslavna crkvena opština Vršac, Dvor Eparhije Banatske u baroknom stilu… Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

2. DAN …  26.10.2019. /  TEMIŠVAR - VRŠAC
Doručak. Polazak za Temišvar. Razgledanje grada u pratnji vodiča: Trg Pobjede oivičen elegantnim baroknim zgradama kojim dominira Rumunska pravoslavna crkva sa jedne strane i Opera sa druge,te kip vučice koja doji Romula i Rema; Trg Ujedinjenja na kome se nalazi Srpska Saborna crkva i Rimokatolička Katedrala; Trg Slobode na kome su stara gradska vijećnica, spomenici Mariji Djevici i poslednjem dačanskom kralju Decebalu. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i odlazak u tržni centar JULIJUS MOL (IULIUS MALL). Slobodno vrijeme za kupovinu. Povratak u Vršac. Večera u hotelu. Noćenje.

3. DAN … 27.10.2019. /  VRŠAC - BEOGRAD - BANJA LUKA
Doručak. Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Beograd na Sajam knjiga. Slobodno vrijeme na Sajmu za kupovinu knjiga.  Nastavak putovanja prema Banjaluci.  Dolazak u kasnim večernjim časovima.

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • 2  polupansiona u hotelu SRBIJA 3* u Vršcu
  • usluge lokalnog vodiča i pratioca grupe
  • razgledanja prema program
  • izlet u Temišvar
  • prevoz visoko turističkim autobusom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • ulaznice za lokalitete
  • putničko i zdravstveno osiguranje  5 KM
  • doplatu za 1/1 sobu  55 KM

NAPOMENA: Kalkulacija rađena na bazi 30 putnika, u slučaju prijavljivanja manjeg broja putnika, agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja aranžmana.